Creative mind.

Als ik mijzelf  moet omschrijven dan zou ik zeggen; een creatieveling.. Ik ben een creatief op het gebied van mijn bezigheden zoals fotografie, schilderen, tekenen en nog andere dingen maar ook  in het bedenken van oplossingen ben ik vaak creatief. Om een voorbeeld uit mijn tienerjaren te noemen:  Ik had voor het uitgaan een stel mooie pumps gekocht maar mijn hiel slipte steeds uit de schoen. Toen dacht ik wat als ik mijn hiel nu vast plak aan de zool met ducktape. Probleem opgelost! Sowieso is ducktape vaak het antwoord op elk probleem 😉 maar dat ter zijde.
Mijn passie voor fotografie is in een later stadium van mijn leven ontstaan. Ik ben lang werkzaam geweest in de buitenschoolse opvang en daarna als onderwijsassistent op een basisschool. Dit doe ik nog steeds zo nu en dan als inval kracht. Werken met kinderen blijft  leuk! Fotografie was in die tijd alleen een hobby .

Na een aantal cursussen/ workshops en een vooropleiding bij de fotovakschool had ik besloten dat ik een andere richting in wilde, ik wilde meer met mijn creativiteit doen. Ik werd officieel freelance fotograaf! Jeej!
De keuze om mij te gaan richten op Fashion fotografie was niet heel moeilijk, ik ben gek op mode! Dus eigenlijk sla ik 2 vliegen in 1 klap. Of ja, laten we zeggen 2 passies in 1 vak.
Wat vind ik zo leuk aan fotografie? Het bedenken van een concept voor een shoot, de styling, een locatie zoeken, toffe poses bedenken, het samenwerken met een team en andere creatieven en aan het eind een tof resultaat neerzetten met de extra edits. I love it all!